Укр. 1 я зростав весь час, у ц1й природ1

Там за ставком, за греблею де верби
тягнулася левада в зелені рослин,
цвіли безсмертники, ромашки та кульбаби,
а перед літом,  там, цвіте жасмин.
І я зростав внесь час, у цій природі,
вдихав повітря чисте, степове,
про що сказати мушу при нагоді,
допоки в памяті моїй все те живе.
Порозкидала доля нас по світу,
а те село я згадую весь час,
і де б не був, я згадую те літо
де закохався, як ходив ще в шостий клас.
Там навесні цвіли у полі маки,
літали бджоли в сонячну погоду,
і я зростав під Знаком Зодіака,
любив лише одну, із школи вроду.


Рецензии