Залишаю лиш радiснi фото... Лиш радiснi фото

Залишаю лиш радісні фото... Лиш радісні фото...
Хто й коли відкладає для спогадів фото сумні?
Переглянути радісне фото – приємна робота.
Усміхатись над теплими фото приємно мені.

Ось – дитиною я – розтягнув чорно-білу гармошку.
Так одягнутий просто – у все чорно-біле – і я.
Я і зараз побув би таким чорно-білим, хоч трошки.
Та мене не відпустить яскрава буденність моя.

Ось – я вже без гармошки, і фото вже – не чорно-білі.
Все одно – усміхаюсь над фото, де радісний я.
Гріють серце мені фото радісних теплії хвилі,
де завмерла на радісну мить світла юність моя...


Рецензии