Нехай вам

Нехай вам життя дарує,
Безліч яскравих моментів,
Вам  долю завжди чарує,
Відвертих пошле компліментів.
....
Приспів:
Хай ваша усьмішка сяє,
Настрій щоб був ваш бадьорий,
Хай щастя навкруг літає,
Світанок щоб був кольоровий.
....
Раділи щоб завжди  днями,
Швидко що повз  пролітають,
На небі зорі вогнями,
На щастя всім нам запалають.
....
Життям  що би ми раділи,
В  морі нам чайки кричали,
В ранці прийде що хотіли,
Все з ласкою ви зустрічали.
....
Моя пісня


Рецензии