Молодий червень

               
 Поглинай всю весну до країв,               
 Щоб напитись її смакотою.               
 Вже залишилось декілька днів               
 До відпуски травневої долі.               
 Червень буде таким молодим.               
 І наповненим сонячним світлом.               
 Літнім стане весь вир почуттів.               
 І півонії дивом розквітнуть.               
 Полуничний чізкейк на столі               
 До смаку стане знову в нагоді.               
 Так чудові ромашки в селі.               
 Молоко запашне й здорове.               
 Червень буде закоханим місяцем               
 З ароматом морозива ніжного.               
 Лиш в найкраще завжди треба вірити.            
 І кохання, як свято, зустрінеться.               
 28. 05. 2020


Рецензии