Не чекаю, що завтра настане любов

Не чекаю, що завтра настане любов.
Може, я вже своє відчекала.
Просто, дні із тобою наснилися знов,
дні, коли я так щиро кохала.

Я ж тоді віддала все, що мала, тобі –
і любов, і надію, і віру.
Не залишила навіть краплини собі –
все злетіло в минулого вирій.

Не чекаю любові... Хоч вірю в весну,
та все більше вже віриться в осінь...
Не чекаю... Лиш знаю, що, щойно засну,
будеш снитись. Бо снишся і досі...
________

Гармаші


Рецензии