Вiдаj пiсяj ж но крохы

На усiх пос3лят

Вот i полночь в сыловы.
I я, шо, лiг бы фш спам?
Дак в саду гэткыj воздух!
Прам клыкаj аромат.

I, падужынамш плотна,
С аж 3 бочкы смытанк,
Я на ганок выходю –
J запываю вуж влад!

Амiяку бо мало ль
Гонды во в рыловчен.
Так шо падаj хоть замертво.
Да j вэсь вiрус до фень.

Скiлькы нам бо тут надо.
Вжэ ж бы тоj Барабаш:
Швэрту жiнку вжыраю.
Бабнiк добрыj ж Девятк.

Эх, а нiч гэтка хваjна!
Соловэj клычэ вдаль.
Да жабкы дэся квакають.
А у травах – ежатк.

I ходю собi з баджаном.
Ну, шоб мозг ны вскакав.
Даjнэ маjнэ ш Даjнова
ПроспонсiраВаль вальс.

Мэ3j 100 до оборы
Да з оборы до хат.
От i вся вам пудкормка
Пырыд сном смачным в баньц.

Ну, топлю всё комору.
Бо засны jды во льдах.
Дом вылызныj – а толку?
Дров навмijiся, га?..

...ну, вот шо гэто гондэ?
Свытлячкы ж прам бы как


Рецензии