На зустрIч долI

Шумлять ліси, шумлять гаї,
Росте пшениця в чистім полі.
Співають дзвінко солов’ї,
А ти ідеш на зустріч долі.

Чому не радість, а печаль,
І біль у серці не стихає.
Журавлики летять у даль,
А ти на нього не чекаєш.

А за літами час мина
Вже іній запорошив скроні.
Осіннє листя опада
Кружляє, падає в долоні.

Шумлять ліси, шумлять гаї,
Пшениця похилилась в полі.
Кружляють в небі журавлі,
А ти ідеш на зустріч долі.


Рецензии