Гаряча кава i нiжне Сонце

Гаряча кава і ніжне Сонце…
Ранковий Сад…
У снах далеких – життєве поле…
Буденна гра…

Ковточок Дива… Вчорашні теми…
Прийдешній день…
Казки пробуджень крізь нездійсненність…
То сміх… То щем…

Гіркі акценти… Холодні тіні…
Пташиний спів…
Зелене дійство в легкім промінні…
Прозора Синь…

Духмяні чари… Яскраві барви…
Бджолиний гул…
Тепло обіймів… Звабливість кави…
Портал в Красу…

22.05.2020


Рецензии