Я вiдчуваю, ти Небесний Янгол

Я відчуваю, ти – Небесний Янгол…
Тепло і ніжність – у твоїх долонях…
Прозорість Вітру у кружлянні Садом…
Краса пелюсток… Глибина бездонна…

Я відчуваю, ти – спокута Долі…
Холодний погляд серце розтинає…
Бажання влади, слави, сили, волі…
Життя – десь там, за обрієм, за краєм…

Я відчуваю, ти – відкритий Простір…
Блаженство радо грає роль за роллю…
Мрійливість світу у питаннях гострих…
Душа Людини живиться Любов’ю…

19.05.2020


Рецензии