Фiзiологiчне

...Супер-лідер фізіологічно
Є відмінним від інших людей.
Може, склалося так історично –
Спеціально якийсь прохіндей
Відчикрижив дитяткові шкіри
Більш, ніж треба, з кінця пісюна?
Через це, показали заміри,
З функцій хлопцю лишилась одна –
Бити членом по клавішах білих,
Бо до чорних він не дістає.
І на це йдуть у нього всі сили,
А в країні пиз…ець настає...

20.05.2020.


Рецензии