Сни

Сплітаються квіти в забутому сні -
Синочок сміється назустріч мені!
І раптом тривога у серці на мить -
«Уважно, маленький,
Он бджілка летить!»

Хитаються квіти в далекому сні -
Сусідський хлопчина наснився мені,
Осліп спересердя на крихітну мить.
«Ховайся, мій хлопчик,
Там камінь летить!»

Здригаються квіти в холодному сні -
Когось забирають в небесній труні.
Кричу на весь всесвіт, хай згине ця мить
«Не стій серед поля!
Десь куля летить!»


Рецензии