А по тiмjiчку хоч фаjно скалко?

Ну, то во ва в сусiд е та гамма!

Монотонно, как палкоj об доску,
Мы вганяем  в себя моsну хлорку вш!
Iбо музыка это ш как обух:
Трах! I всё роскололось.

Ну, да разве Барану ты ровня.
Это v Мiтра уvэ прамо гондэ.
I з машыны уvарвае боньдя
Всэ шо е шэ хорошэ.

Хо! Да j вэльмы Говна ты прам возьМыш!
Гэтоj Мыш, моvэ, рыбка з мяском дэсь!
Бо на гранi значков Зодiака
Хто родывся дэ хваjныj.

I хворобыj шэ v мало в заразы!
Ну, усэ доламанэ удало.
Но шэ косыть тут во некы v травкы!
Iбо наsо луvок шэ цвытастыj.

А прытэнзij до вас цiла яма:
Ты куда мнi тут водку марату!?
Бо помыji ёму на поля v аv
Вылывае по утру Васяра.

От мы тут i добыjся парадку.
Ты, шо, выjдыш, мо, в звiр подышать хоть?
Дак а во на: розбыjсь на кавалкы,
Раз ты дбаjн господар в скунс.

От така гонды дача у Vабыj!
Мы тобi повсыраем всэ разом –
А ты jды хоть словко кому вякны.
Враз прышЁм аморалку!

Палiструе бо Раху прыкрасно!
Шо, вам год нынормальныj?
Надеваj хоть всi протiвогазы –
Ны фiга ны в шызарнi бiсь.


Рецензии