Аспiрант

Наша влада хоче в НАТО,
Аж тремтить від цих бажань -
Ну візьміть хоч кандидатом
Будь яких наук чи знань.

В НАТО кажуть – не потрібні
Кандидати в даний час,
Ви ще всі дурні та бідні,
Так що в НАТО не до вас.

Хоч візьміть в аспірантуру -
Просить НАТО наш гарант, -
Хай вам, каже, буде здуру,
Ще й країна-аспірант!
 
21.03.2018


Рецензии