У з и

Мене (в  мені), мої тримають узи
І душу давить жаба неземна.
А я – поет! Я йду в обійми Музи,
Мене не окрадатиме вона.

І день іду… іду і другий… сотий...
В насназі загартований сповна.
Всі дні мої, в мені, живИльні сОти
І вся - не відповідності винА. 
               


Рецензии