З днем фiлолога

З днем філолога, колеги!
Хай надійним оберегом
Буде мова милозвучна,
Буде кожне слово — влучним.

Всім бажаю я наснаги,
Щастя, радості, поваги
До людей, до мов, до слів,
Мова — це одне із див!

25.05.2020


Рецензии