Розкiшна львiв, янка замовила книжку про Львiв

Розкішна львів'янка замовила книжку про Львів.
Щоб книжка була невеличка, та дуже цікава.
Щоб книжка – сестрою була з філіжанкою кави.
Щоб з книжкою кожен згадав, як він щиро любив.

Я слухав усміхнено мрії жіночої ток.
О, скільки поети львів'янкам дають обіцянок!..
О, скільки книжок відкривають нам очі львів'янок!..
О, як я римую волосся її завиток...

Ми пили з львів'янкою зустрічі кавову тиш.
Вже наша за кавою зустріч – натхненності чудо...
Вродлива моя візаві – не капризна і мудра.
Розкішна львів'янка всміхнулась: «Не книжку, то – вірш...».
________

Гармаші


Рецензии