И вот загуглив я зном ту,

Шо так любыв зажеты в майскому саду

А жизнь бежит кудась в корчи!..
Ах, мылый Господи, прости!
Бо вот о5 я зауздамш
Якусь, дывы но, хорошуньку Божку Таньк.

Ах, да нывжэ то пак вона?..
Бо фотка та шэ, школьнынька.
Но вот уж 7 годкив, ек ма
А ны у твитыры хоть записи той самк.

Ну, ладно-ладно! Шэ шукайм!
А во ж в Стихах на Русьцы даж.
Но тожэ, вав, давно ны каж
Ныекый новый письни нежный про Васька.

И всэ ж надея е шэ мал,
Шо одзовэця тая карма во восьма.
И Шинкарук, шынкуй капустк.
Бо шэ девчушка тая взварэ смачн борщунь.


Рецензии