Соло укр

Солодощів
соло дощів,
які йдуть повз нами,
над нами.

Не вистачає літніх днів,
що  дзвенять оксамитно пташками
Небо кличе до молитов
тіла вимагають спілкування з духами
і всюди звучить
як ніжне belcanto,
заклик до боротьби з розрухою.
Вона у серцях замість голів
а серця лежать на продуктовому складі.
Тож кожен отримає те
що хотів
рухаючись життєвою естакадою

Солодощів
соло дощів
рукопис думки на карбюраторі слова
перевищення швидкості
напівтвереза самодемонстрація
під транс білих лілей
під кожним сузір'ям
на кожнім кордоні
на кожній станції
рухаючись життєвою естакадою


Рецензии
Умница. Так писать! Браво!

Лариса Михнович   18.07.2020 14:38     Заявить о нарушении