Я хочу тебе цiлувати

Я хочу тебе цілувати
допоки це буде можливо.
Я хочу тебе цінувати,
я хочу робити щасливим.
Я хочу тобі дарувати
життя неповторнії миті.
Я хочу тобі показати,
як сильно я вмію любити.


Рецензии