Бисмилягь

Бисмилягь деп башлайман,
Къутлама байрамыгъыз.
Сизин булан яшнайман,
Чечегидей язбашны.

Оразаланы тутгъан,
Аллагьым къабул этсин.
Дуалар охулагъан.
Гьар бусурмандан етсин.

Насип, шатлыкъ, берекет,
Гьар гюн бизин кюлетсин.
Борчубуз таза кютген,
Яратгъаныма етсин.

Автор: Адилгерей Минатуллаев.


Рецензии