Коли Земля була одна...

Коли Земля в ночі була одна,
співала пісню суму соло,
у порожнечі Космосу без дна -
прийшов до неї Місяць в коло ...

Коли Земля свій шлях шукала
в ночі в зіркових кришталях,
засяяв Місяць їй ласкаво,
щоби знайшла до нього шлях...

I я, щоби Любов не заблукала,
молюсь на Місяць в хмарах-парусах…


Рецензии