Кохання почина ться з...

(По есе з інету)

Скажи у вічі. Так, на прямоту
прості слова: «Я хочу до нестями
тебе!», а не пусту словесну гру.
Не вірю у кохання манівцями.

Не вірю я у перший погляд теж!
Що чимось зачепила?.. З цим я згідна.
Але, але... Це не кохання все ж –
закоханість, можливо, своєрідна.

Тілесний голод?.. Не кохання, ні!
Та SMS або дзвінка чекання,
ще не любов, і не доводь мені.
Це не кохання ще! Це не кохання!

Кохання починається з торкань,
із дотиків, із відчуттів тактильних,
із подихів із вуст в вуста, мовчань
 без зайвих слів, із поглядів всесильних:

коли замало Всесвіту свого,
коли обох як струмом пробиває
від співпадання хвиль твоїх/його.
Тоді кохання в нас перебуває.
.
ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ,2016-2020 рр.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.