Сишlулъэгъу

Огур, гъогур, о остынэу
Шlулъэгъу дахэм сэ сыфай, зэхэшlыкlба,
Сыпсэ закъоу, щыlэныгъэу
Щытыр орышъ, зэхэшlыкl.
О ухэтми, сыпсэм фэдэр,
Тэ ущыlэми синэплъэгъу, сигумэкl о,
Мафэр дахэу,огур къабзэу
О сыдыгъуи тэ къытхэт.

Припев:
Тыгьэр къепсэу, жъуагъор изми,
Шlулъэгъу дахэр сэ сlэкlэлъ.
Осыр къесэу, ощхыр къещхми,
Синэплъэгъу о укlэт.


Хэт ышlэна сыгу илъыр?
Непэрэзымафэм сыгу ухэлъ, дэхэкlай,о
Синасыпы укъыхэхьагъэшъ,
Чэщи мафи симыlэжь.
Къушъхьэ шыгум сэ сихьанышъ,
Тыгъэ нэфыр къыпфэсхьын,сишlулъэгъу, о,
Гъогу кlыхьэм сытехьанышъ,
Кlасэр, тадэжь сэ усщэн.


Рецензии