Ти сказав прийду! чекай

Ти сказав: "Прийду... Чекай."
Чекаю.
Я кожен день сюди іду,
Стою. Чекаю.
Все згадую... І думаю...
Не знаю...
Але чакаю...
Тому що це немов маяк
В сірім тумані.
Немов прожектор
Са-мо-об-ма-ну,
Мов соломинка,
Яку тримаю...
І уповаю
На зустріч знову,
Бо ко-ха-ю!
Чуєш!
Чуєш!
Я чекаю!
Я знову й знов на цьому місці.
Тобі у Всесвіт
Я посилаю,
І все благаю,
Щоб ти почув,
Щоб ти відчув,
Що Я чекаю!
Хай прОйдуть мимо всі нещастя,
Хай не торкне
Тебе крило напасті!
Тверду надію на це я маю.
І ти повернешся,
Я знаю!
Бо Я чекаю!


Рецензии