Туман гуля залюбки...

Туман гуляє залюбки,
Торкається води
И я гуляв би тут роки,
Та пестив гладь ріки,

Казковій ранок зустрічав,
Верхівками дубрав,
Росою рясно обвінчав
Квітки та листя трав...

П'янкий вдихав би аромат,
Хмелів би, як туман...
На жаль роки, як дні летять
Та сам собі не пан.


 П.В.М.      22.05.2020г.


Рецензии