Де ти станеш - там i пiвдень. А захочеш - то...

Де ти станеш – там і південь. А захочеш – то і північ.
Як захочеш – буде ранок. А захочеш – буде ніч.
Звісно, ти завжди говориш те, що ми з тобою рівня.
Але знаю, хто насправді вищий, ось у чому річ.

Як захочеш – будеш сонцем. Тим. Найвищим. Понад світом.
І для цього не потрібно ані неба, ані дня.
Можеш мовчки, безсловесно, тінню світлою ходити...
Краще всіх тобі удасться все... І навіть метушня.

Звісно, ти не дуже любиш ці слова про винятковість.
Скажем більше: слів надмірних зовсім не сприймаєш ти...
Але... Я – єдиний маю право на твою чудовість.
Ти – єдина розумієш щастя слів моїх простих...
________

Гармаші


Рецензии