Да шо ты ахiнеj

Нысэш ля во учоных!

А люды садять скрiзь!
Хто сiно, хто солому.
I я но ны муvык.
Ну, ны садю нычого.

От ты но во дывы:
Ах, мы счас уберома
О тэе во ль гамнiшк,
Шо ны j Ваську зь в колодяз.

Да шо ты з нас хатiш!
Мы знаjiмо, выдомо v,
Ек по Лунi всадзiць
Хаця бы даv картоплi j.

I от грыбуть усi –
I шведы, i рыловскы –
Хто в паsу вам дустiв,
А хто i пару хлорак.

Да j ведь тыпло зу7!
Ну, шо вы! Jдэ v ij доsык!
I от поvдэм топiр:
Крызь штыры днi шось вродыть.

I вот я, ахiнумш
На плэчыкы с пар ковдрыj,
Пудкосюю траву
Да ладю но, ох, плота.

Ну, е шэ сыла v в Лiр Б
Обухом гахнiць стопчык.
Бы j шося пiдкосiць
Чы нарубаты дровцав.

А тым, хто розумнij,
Ты даш савета гондэ?
Да дэ якы там Чысл
Шэ управляють в Коныj!


Рецензии