Никто не скажет Вам Увы!

Полат! Мой друг! Здесь Вы правы!
Никто не скажет Вам "Увы!"
Порядок слов здесь соразмерный:
Наши ошибки - это, ведь, резервы!



Прим. ФОТО -репост моего друга
            Полата Жуманазарова


коммент - Кирсис Светлана
 По Ступеням Ошибок мы стремимся
 Наверх. Только как падать будем....?


Ответ - Николай Чельтер
Вся жизнь, мой друг,
    не без хитросплетений,
Ступенями бывают и колени!
Не говори: "Эка напасть!"
Упаси бог на них упасть

Гл.4,10

Красунь він став остерігатись,
Втім, волочився так, як-небудь,
Відмовлять-й годі домагатись,
Як зрадять-з легкістю забуть.
Він їх шукав у півнапруги,
Той полишав, жалю не мав
Через кохання, напад туги,
Чи через ревнощі, чи злість.
Бо саме так байдужий гість
На віст вечірній приїздить,
Сідає, скінчилася гра:
Вже виїздить він, (тож пора),
Та й може вдома відпочить.
Та й ранком ще він сам не знає
Куди на вечір завітає.

Гл.4,11

Листа ж отримавши від Тані,
Він був зворушений – ожив:
Дівочі мрії неслухняні
Збудили дух кохання жнив.
Згадав він милої Тетяни
Й бліденький колір в день останній;
Й в солодкий він безгрішний сон
Упав з душею в унісон.
Можливо, запал старовинний
Наразі ним заволодів.
Втім, обдурити не хотів
Душі довіру, що не винна.
Тепер-до саду разом з цим,
Де там Тетяна наша з ним.


Рецензии
Нельзя упасть нам на колени,
Не дай господь потом не встать.
Мы не рабы и не мишени,
Тогда зачем же в нас стрелять.
..
Понравилось с улыбкой)))

Марина Мальцева 6   24.05.2020 12:42     Заявить о нарушении