Схiдний Звiр Мого Нiчного Кохання...

Музыка DAVID CLAVIJO - East Winds
https://www.youtube.com/watch?v=OkPwKMysEA8



А я без тебе замерзаю,
коли самотній як Поет,
і витягаю ревнощів стилет,
і морок пекла в серці краю...

Я тану млосно у знемозі,
коли ти словом ллєш тепло
і шлю у відповідь його
крізь холод всіх років в дорозі…

Я гірко Звіром вию, плачу,
як поряд нас в ночі нема ...
 
...але як твій фантом  я бачу 
в моїх обіймах чаклуна -
я чую стогін твій в віддачу ...

...як йде в ночі його луна…


Рецензии