Не хочу сумувати я нiскiльки

Коханнячко моє, а-у, а-у, а-у!
Ну де ти ходиш, я тебе чекаю,
Часами, ой, неділями все жду,
Про кращі роки наші так плекаю!

Придумала тебе собі, агов,
Розпестила… А ти таке шкідливе!
Розгніваюсь, та потім зву я знов..
Коханнячко, яке ти вередливе!

Не можу я без тебе, ти повір,
Так серцю боляче, коли тебе не чую,
Врослося в мене, ти в моїй крові,
І в подумках своїх тебе цілую!

Ось і сьогодні, в цей травневий день,
Про тебе мрію, жду, що ось подзвониш,
У вухах відчуваю дзень, дзелень…
- Мій Господе, кохання Ти борониш!

То борони нас від укусів змій,
Їх так багато, а спокуси скільки…
Хай сльози не виходять із-під вій,
Не хочу сумувати я ніскільки!
                23.05.2020


Рецензии