Е - межа

           Бути ввічливим, щиро відвертим,
           Хто  б  не  був,  аби   руку  подав.
           На воді, можеш запросто вмерти;   
           Без  води, однозначно   –  пропав.

           Є   межа…  І  терЕнами  друку
           Має   прикрощі   сущий  предмет.
           Я  потисну   простягнуту  руку
           І  не  тільки, як  просто   –   поет.

           Я     піду    жебрувати    по   кОлу.
           Не     один,  зі    своїм   картузом.
           Нам    не    тліти   ніколи,  ніколи!
           Нам   горіти   вогнем  –  заразОм!
 


Рецензии