Дай Бог

Дай Бог тобі у цей святковиий день...
Здоров'я та добробут долі мати.
Мелодії чудових слів співати.
Й в хвилині кожній,радощів лишень.

Хай зігріває твоє серце,-дім..
Щоб ти щасливою була у нім.
Щоб ти веселою завжди була
і щоб як квіточка весь час цвіла.

Дай Бог Тобі на щастя й на добро.
щоб ні хвилини смутку не було.
Щоб все життя як білосніжний цвіт...
І усміхався тобі білий світ.

Найкращих друзів,близьких та рідні.
Нехай встрічають кожні вихідні.
Нехай чекають кожний божий день...
І в дім приходять з добрим лиш...лишень.

Лишень пригорнуть,щиро обіймуть.
Яка ти є...такою і приймуть.
А ти що день...всміхайся та радій...
Також бажаю...здійснень твоїх мрій.
 (Понкратова.О..)


Рецензии