Zеlеny caj

A nema smyslu to, ze ja
Tak beznadejne ti volam.
A sviti lampa, barista tam
Vari mi kavu, ale sam

Pije caj zeleny.
Mozna my jen ztracime cas?
Pije caj zeleny,
Seda si mezi nas.

Pocitit prostor je prave tak,
Jak jednoduse nemluvit nic.
Namisto kavy barista vsak
Tak obojetne a navic

Pije caj zeleny.
Mozna my jen ztracime cas?
Pije caj zeleny,
Prochazeje kolem nas.

// Original: "Зелений чай", Сергiй Бабкiн


Рецензии