До поискване

В един обикновен
дъждовно- тъжен ден
ще дойда.
С цветя.
Да! Цветя естествено
ще нося.
И ще е Празник!
Но не за мен.
Очаквай…
Всъщност, далеч извън
написаното в
книгата на Фройд-а
се насъбраха
множество въпроси…
Те… Знаеш ли?!
Умеят да разплакват.
Но, денят
ще бъде хубав ден.
Просто казано-
за всичко отначало!
И… не знам дали
ще ми потрябва пак
(Сигурно си спомняш!)
едно голямо огледало!!


Рецензии