Я Штывныj, я Шмiло v, да j, вав,

Шэ j Князь у ва Кiзкыj

Когда насТупаЕт оска
На нас, тупаРiв тут,
Я знаю, спасэ но Оскар.
О тоj, шо паб…лiзу ш.

Бо падають в рiв чы всегда
Якыjiся слiвы,
Колы ты а ныц ны дырvав
Ны Свын в Дырvынi уv.

I вот: уvэ j рvава мука
Лытыть!.. згынь на сывых.
А мы всё бы надымось прам
Шэ j в 7 з ноль vынытысь.

Тут хоть бы набыты куда
Якы хоть шалiвкы,
Ны то шо шэ буду я вам
Гурка тэклям в нivкы.

Тянi vэ, тянi, друvэ, лямк,
Колы ты посывыв
Шэ, моvэ, аv в восьмому клась,
Ек, эх, ны ранij шэ j.

Дощi, понiмаеш, тут нам
Всi дошкы открылы!
Ага, я но з Янова вбрав v
Зараз штук со штыры.

Так завшы дэ шо прыбырав б
Оно гэтоj гыцыль,
Оно б ны стругаты в раван
Святэнькы споднычкы.

Бо шо ты, ну, шо ты понямш
Тут во, в Князя j Штывного?
Я j в Кiзок но Шмiло вv.
Ловлю мух в носi во зь.

Экспромт напысав Пастырнак.
А я но донiс вам.
Дэ Янус гнаВ iтёр.
Ах, буКва злытiла!

Чытаj vэ повiльно –
Хоть шо поjМыш в Мыша.
В запоjны v зном jiдым в Понiзьзе.
Ныма колы j змытысь.


Рецензии