Валентин1 Микола1вн1

Чарівна добра Валентина Миколаївно!
Як сонце  були Ви для нас,
Завжди усміхнена і лагідна
Ви згуртували дружний клас.
Навчила  нас  багато  всьому -
Зростать, доросліти, мужніть
І  Вас,  як  нашу  милу  маму
Ми  пам'ятатимо  завжди.


Рецензии