А ти?..

Коли не хочуть нас почути,
І час непевний настає,
Я знаю: так не має бути.
А є…

Я знаю: гірше від отрути,
Коли Країну – на шматки!
Волаю: «Так не має бути!
В штики!".

Коли навколо стільки бруду,
І так далеко до мети,
Я вірю: так НЕДОВГО буде.
А ти?


Рецензии