Не давай менi писати вiршi

Не давай мені писати вірші –
краще поцілуй і обійми,
подаруй мені любов і тишу –
все, що разом потребуєм ми.

Вірші нас не розлучають, зовсім,
зовсім ні, на вірші не грішу.
Вірші – це весна моя і осінь,
про які для тебе я пишу.

Так, пишу, і напишу ще більше,
але саме зараз, в тиху мить,
ти – мої життя, любов і вірші.
В мить, де чути, як душа тремтить...


Рецензии