Так мало статися...

Так мало статися ...

Я зустрів тебе недавно
У польоті наших мрій
Ми летіли тихо й плавно
Штовхали мрії нас до дій...

 Я летів з одного боку
Недалеко ти була
Бракувало лише кроку
Щоб зіткнулись два чола

 Я підлетів, а ти махала
Крилами жаданих слів
Ти тоді іще не знала
Що сказати я хотів

 Як летять у небі зорі
Як пух кульбаби ожива
Мої очі щирі та прозорі
Так до тебе промовля

 Хай буде так уже, як буде
Долі я себе віддам
Бо серце сильно б'ється в грудях
Не розбивай напополам....

Бережіть любов
Тетяна Мороляк


Рецензии