Плин часу в дорозi...

Плин часу в дорозі...
Хвилина за хвилиною...
Крізь сон та  втомленість...
Завмирає...
Секунда... і ще секунда... цікаво...
Спостереження за навколишнім....
Концентрація уваги.....
Зосередження відчуттів...
Мить...
Тік-так-тік-так.....
тік-так...  тік-так...
тік...   так.


Рецензии