Що ховаэться в обiймах?

Що ховається в обіймах?
Крик душі? Для когось так..
Радість? - Так, звичайно...
Симпатія грайлива там ховається...
Турбота в маминих обіймах...
Підтримка теж такою є...
І щастя там себе знаходить...
І співчуття також поринає в обійми...
В них і пристрасть тоне...
Сум розчиняється в теплі обіймів...
Обіймами можна привіт сказати....
Обійми, як ознака прощення...
А можна просто так обняти...

У кожної найчерствішої душі всередині живе бажання когось обняти чи бути обійнятим…


Рецензии