Немов чарiвна в лiсi квiтка

Немов чарівна в лісі квітка
Що розквітає навесні
Крізь сухе листя, тверду землю
Проривається з тіні....

Проходить видно,стебельце
А тут вже глянь, - листочок є
Бо поруч чистеє джерельце
Стебельцю сили надає

І розкривається чарівна
У хащі тихій, лісовій
Молода весни царівна
Та квітка із дитячих мрій

Бажаю кожній жінці, мамі
Бабусі, тітці і сестрі
І рідній донечці коханій
В собі ту квіточку знайти

Спасибі Богу за моє життя
Що бачу, чую й відчуваю запах
Що є можливість каяття
На різних прожиття етапах

Спасибі мамо за життя
Що мені подарувала
Що маю руки, ноги я
Спасибі що плекала

Спасибі друзі за життя
Натхнення завжди дарували
Прискорили серцебиття
Коли шану віддавали

Спасибі люди за життя
Що не сама на світі
За дивовижні відчуття
Емоцій розмаїття

Спасибі Богу за любов
Землі за квіти
Спасибі сонцю за тепло
Щоб ним когось могла зігріти

Тетяна Мороляк


Рецензии