Як горобець

Як горобець
Стрибає з гілочки на гілку
Слова спішать до тебе знов...
Як підлітає в небо стрімко
Летить тобі моя любов!!!

Махає крилами маленький
І дві душі злились в одну...
Цвірінькає тихенько..
Проганяючи журбу

Летить... І горя він не знає
Ні проблем, ні боротьби...
І болі він не відчуває
Летить, не знаючи ходьби...

Він такий крихітний, маленький
А скільки хижаків кругом...
Всі так і хочуть цей смачненький
Поласувать шматок! Добром!

Ось як все закінчиться!!!
Не слабенький горобець!
Він крізь вітер швидко мчиться!
І це ще точно не кінець!!!

Він бореться за кожну крихту!
За кожне підняте зерно!
Давай боротись за кохання
Адже мені не все одно!!!

Тетяна Мороляк


Рецензии