Начало. Piia Paelae

 https://www.suomi100runoa.fi

НАЧАЛО

Медленно поворачивается время,
кланяясь проходящему периоду.

В небе преломляются потоки
сбывшихся реалий, уплотняясь
во временных острых лепестках.

Три полных месяца тоскующей весны
поднимают цветущие поля
и жизнерадостный ветер.

Туда, к свету!

Это, действительно, твоё время.
Настоящий момент - быть здесь и сейчас.

ALKU
 
Kaiken kantanut kausi kumartaa,
hiljaa kaantyva aika katsoo myota.

Taivaalla taittuvat tiehyet,
muinaisten tinojen toteutuneet taiat.
Uudemman ajan tiiviimmat teralehdet.

Kolmesta taysikuusta kasvaa kaivattu kevat,
auringon laiduntama rypsipelto ja
toiveikas titaanien tuuli.

Sinne mennaksesi kulje yksin valoa kohti.

Ollen ajan oma, ja silti.
Sinun todellinen hetkesi on tassa.


*


Рецензии