***

я сама себе обманюю...

що я щаслива...

зло біда мене приманює....

і дарує диво...

дивно...
 як я умудряюсь...

жить в біді красиво...

живу
просто
 не печалюсь...

отоді й щаслива...

ніхто закон не відміняв...

щоб народивсь і  помирав...

А ти жить в біді бажав...

головне щоб не боялись  помирати
 а посміхалися
на різні втрати...
...
не получиться мій друже
душа болить в людині дуже...

ми не стримаєм  себе
не вити.
ми  мовчки скіглимо в біді
душой
сердиті...

щастячко своє шукаємо...

каємось мечтаємо...

отак живем

ні
 виживаємо...

що з небес  на долю впало...
з тим життя також пропало...
пропадають наші дні...
звідкіля
куди пливуть...
невідомо це мені...


Рецензии
Ты и мудрая и красивая,
Ты и добрая и счастливая.
И бюджет имеешь свой,
Другим души успокой.

Забина   22.05.2020 21:37     Заявить о нарушении
мпасибо за посещение УВАЖАЮ.

Вера Деревьянко   31.05.2020 04:42   Заявить о нарушении