хiд i вихiд.. ,

душа болить моя нестерпно
ручки ніженьки потерпли...
щастя льється та все мимо
а як хочу буть щасливой...

не можливо мати щастя ...
якщо кругом одні нещастя...

якщо горе полонило світ...
і вже шле прощальний нам привіт..
виходу у нас немає...
лише один ...
якого я не знаю...
Боже милий я страждаю...


Рецензии