Хай буде

Хай буде ранок радісним завжди,
В житті щоби ми скрізь встигали,
Після зими щоб зацвіли сади,
Щоб нас морози не лякали.
....
Приспів:
Простого дотик збуджувало нас,
Ласкаві промені теплом світили,
Щоб настрій був було все клас,
В ранці з ласкою дітей будили.
....
Щоб всі цінили рідну красоту,
З співом соловейка прокидались,
Щоб дарували рідним доброту,
З душею щоб пісні співались.
....
Це може бути все в твоїх руках,
Щастя ми всі зможемо спіймати,
Всім прийде радість  і в роках,
Ми будемо її кохати.
....
Моя пісня.


Рецензии