Скажи

Скажи мені, місяць, чому вночі сяєш,
Чому жалем сповнені очі мої?
Чого серце хоче? Чому ти не знаєш?
Чого не співають в душі солов'ї?
Чого ти мовчиш? Я тебе так чекала,
Ти знаєш мої таємниці душі,
Я не знаю, на що я чекала,
І чому мене зупиняли дощі.
Та місяць мовчав, мовчали і зорі,
Лиш вітер шептав на вушко мені:
У тебе синиця сидить на долоні,
Навіщо у небі тобі журавлі?

Вересень, 2014 р.


Рецензии