Украiно моя вишивана

Україно моя вишивана,
Ти – найкраща у світі земля,
Вишиваною буть Богом дана,
Вишиванкою ти зацвіла.

Вишиваною ти народилась,
Ти в калині уся й колосках,
На просторах барвінком стелилась,
Як в мережках – у ріках й стежках.

Вишивана моя Україно,
Вишиванка тобі до лиця,
Вишиванкою пісня скрізь лине,
Ти такою живеш у серцях.

То ж найкраще вбрання ти придбала,
Про вбрання це співають пісні,
Ти у ньому квітучою стала,
А всі квіти – барвисті й рясні.

Вишиванка у кожному слові,
В кожній пісні душевній, дзвінкій,
Візерунки такі всі чудові
В вишиванці прекрасній твоїй.

Україно моя вишивана,
Ти – єдина у світі така,
Вишиванка твоя незрівнянна,
Й серцю милая мова дзвінка.

16.05.2020 р.


Рецензии