Я одягнула вишиванку

Я одягнула вишиванку,
Вона для мене – оберіг,
В ній вип’ю кави філіжанку
І сяду в сінях на поріг.

Я одягнула вишиванку
І стала в ній біля воріт,
В собі відчула я горянку,
А поряд квітне дивоцвіт.

Я одягнула вишиванку,
Гірське повітря, мов напій,
Так мило бачити щоранку -
На квіти сів бджолиний рій.

Я одягнула вишиванку,
Вона для мене дорога,
І принесу водиці в дзбанку,
Веселка в небі, як дуга.

Я одягнула вишиванку,
Піду я в ній у свій садок,
З милим гулятиму до ранку,
Та ще й піду у ній в танок.

Я одягнула вишиванку,
Неначе квіточка я в ній,
Світили зорі до світанку,
І народилось безліч мрій.

20.05.2020 р.


Рецензии